Kvinnodag/Mansdag/Vardag

Hur kommer det sig att vi i världen skall fira en speciell dag för släktet kvinna? Såvitt jag vet så finns det inte någon INTERNATIONELL MAN's DAG eller har jag helt missat den? Hur kommer det sig att vi bara skall fira kvinnan en dag om året och för att sedan glömma bort den helt tills nästa gång.Det pratas vitt och brett om hur jämställda vi skall vara i samhället(vilken nys). Jag har aldrig sett så mycket nedlåtande om männen som i dag.  Tror kvinnor att de är bättre än alla andra varelsert här på vår planet? Jag menar män får inte vara lucior, bära kjol eller smink. Män som gråter anses inte som riktiga män. En man som jobbar med barn måste säkert vara pedofil varför skulle han annars jobba med barn? Och som en viss person sade då hon trodde att kameran va avstängd, "Män är svin, tycker inte du det". Det talar ju bara om hur vårt samhälle fungerar. Jag är varken för eller emot kvinnnan eller mannen. Jag vill bara att det skall varar ett tryggt och harmoniskt samhälle vi lever i.

Melodifestivalen


Ja så är vi snart igång igen med årets final, men innan dess kommer givetvis andra chansen.
Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka om årets insats och bidrag. Jag har verkligen svårt för Måns,Alkazar, EMD och BWO men jag diggar verkligen Caroline af Ugglas  men nu när jag uttalar mig om detta kommer jag säkerligen få hela sverige emot mig och senare att bli bränd på bål för att jag tycker om hennes bidrag. Men det kan inte hjälpas, den är bra. Berätta vad ni tycker!!

Japan Shop

Som om inte rean skulle vara slut "hehe"  nu har även JAPAN SHOP Rea.  Rean pågår tom 7 mars så skynda dit 10% på hela sortimentet.
En del i sortimentet som finns är mat,porslin,prylar,böcker för att nämna lite.

Tegnérgatan 15,
 111 40 STOCKHOLM
tel: 08-20 25 72 fax: 08-20 28 54
(T Rådmansgatan)
(OBS! Tegnérgatan är enkelriktad i riktning från Sveavägen till Birger Jarlsgatan)

Porslins rea

När jag som hastigast skulle åka hem såg jag i fönstret mittemot mitt jobb att det är REA på Apollo antik på tegnergatan 5. Porslins rea från 30 % och upp. Det kan vara värt besöket.

Sko Rea

Shoescape på Luntmakargatan / Tegnergatan i Stockholm har skorea mellan 50 - 70 % beroende på vad du köper.
Närmaste t-bana är Rådmansgatan och de har telefon 08-6121345
Passa nu på att fynda genom att  skynda dit.

RSS 2.0