Eklatering

Detta budskap om att Kronprinsessan Viktoria och Herr Daniel förlovat sig känns helt underbart, jag vart dels väldigt glad och rörd.  Som sann national-romantiker och royalist Hissar jag flaggan och höjer glaset för de unga tu. Jag  skall med en stor glädje och upplevelse se fram emot den stora dagen då ni vigs.

Fettisdagen

 Jag kan inte bara låta bli, jag måste ha flera. Helst skall det vara en rejäl dos av mandelmassa i mitten och sedan hur mycket grädde som helst och slutligen omgiven av en hettvägg. Hur många har ni satt i er? Vad är erat favorit recept?

Precious little Nero

Då jag bodde i London hade min gode vän en ur gullig Jack Russel blandad med Rotweiler. Jag tog denna bild då han låg och sov och visst e han gulligt ful "skrattar"något att tillägga är det att så fort man tog ned en spegel och satte fram till honom vart han helt galen och började att skälla helt besinningslöst. sjukt eller hur? jag brukade kalla honom "Precious equal sun of light" och fråga mig inte varför.

Skolmusik

Jag fick en sådan underbar upplevelse av flashback to school när jag i dag satt och lyssnade igenom gamla plattor och där va dem bara NOICE hallå!! Det va som i går jag kom ihåg den gruppen ja den enda som gällde för mig ja undantaget va ju ABBA men det ville man ju inte medge för sina polare. Ja Noice va idolerna man ville vara lika cool som Hasse och ha deras häftiga kläder. Jag kommer än i dag ihåg texterna.

My name is Kitten

Nu är helgen slut och allt skall återgå till det normala jobb och slit stress och laga mat. Hur som helst så gick jag igenom bilder från London och kolla vad sött. Min katt jag hade i London han hette Kitten och va nog det goaste. Av någon konstig anledning ville han alltid ligga i öl lådan och ville man ta sig en öl så tittade han konstigt på mig.

Me and my piercings

Om ni har missat hur jag ser ut så kommer en liten påminnelse. Dock saknar jag labret som jag va tvungen att ta ut eftersom den förstörde mitt tandkött. Trevlig Helg på er.

Surface

När jag skulle genomföra en kontrast röntgen på st Görans sjukhus för ca en månad sedan,(misstanke om förstorad mjälte) så vart jag helt tvungen att ta ut naveln och surf som syns på bilden. Jag hade gjort det vid ett tidigare tillfälle och då va det inga problem att få in den igen. Men nu va det som om det inte alls ville gå lika smidigt. Bloden strålade och ont gjorde det också, med tungt beslut vart jag tvungen att låta hålet växa igen. Efter dett aingrepp har jag känt mig en aningen naken under naveln. Tycker ni att jag skall göra en ny eller?

Rökning

Är det inte dags att folk omkring oss bör tänka efter innan de sätter ciggen i mungipan och drar ned tjära och annat skit i lungorna som finns i dessa pappersrullar. Jag har nu varit rökfri sedan september och tänk det är jag glad över. Det kostar bara en massa pengar och sedan skadar det mer än du kan tro. Se på Brasilien de har en jättebra baksida av sina paket som visar hur det ser ut om man rökt en längre tid.

toa kris

Det har nog hänt alla, ja eller i alla fall de flesta som besöker en toalett att när man slagit sig till ro med att utföra det ärende som en toalett står för. Men att det av någon kuslig anledning "alltid" (vid flera tillfällen) råkar vara så att toapappersrulle är slut. Men hur skall jag nu hantera denna situation!! En annan sak som hänt är just det att tvålen är slut och det är riktigt illa speciellt om man inte har något papper att torka röva med. Hur hanterade du den situationen när du satt i den sitsen?

Dator haveri

Jag va just på vag att lägga in ett nytt inlägg då min laptop vägrade att samarbeta med mig, då får den helt fnatt och kraschar mitt framför mina ögon. Ni kan ju tänka er hur jag reagerade då? Ja men den kan ju för sjutton gubbar inte lägga av nu. Och någon rebooth var det ingen talan om eftersom den vägrade samarbeta överhuvudtaget. Så det vart till att om installera allt. Och nu börjar jag att komma i ordning med allt. Men snacka om snopet.

SLM

I lördags va jag och killen på SLM en fetisch klubb(medlem) för män som gillar läder,gummi, etc. Och jag måste tillägga att det va en grymt bra afton med en helt otroligt bra Dj vid namn K paxian. Det va flertalet dansanta grabbar som hade kul. Som alltid schysst stämning och inga högljudda fjollor som ville visa upp sitt senaste mode, sådant kan se på tex LINO.

Solo

Jag strosade omkring här på Kungsholmen i dimma och dis med en massa förvirrade kungsholmsbor och förortsbos,Och vad skådar mitt norra öga om inte en REA på SOLO inne på westermalms gallerian upp till 70 % på först och främst JEANS så det vart provning av alla möjliga modeller och märken. Fastnade till slut för ett par Diesel Heeven a 600 pixs ordinarie 1500 så en lyckad dag tycker jag.

Fondue

Jag kommer så väl ihåg det ljuva 70 talet då mina föräldrar införskaffade sig en fondue. Vi tyckte att det va spännande med något nytt var helg åkte denna mytomspunna eldgryta fram med diverse oljor och småbitar av kött och grönsaker. Föräldrarna fick sig sina groggar och vi fick läsk. Nu har denna uppenbarelse åter hamnat på vårat bord, ja, min och killen min har införskaffat oss en fondue i gjutjärn. fast nu blir det helt och hållet vegetariskt i oljor, med drink.

Jehovas

Sitter i min lugna vrå och njuter av kaffet då det ringer på dörren, jag tänker då vem i all sin dar kan det vara. Öppnar och ser till min förvåning två män som presenterar sig och vips så är man inblandad i världens undergång med jesus , gud och bibeln. Jag utbrister men jag är en troende KATOLIK och tror då att de skall ge sig hän men ack nej, de fortsätter och packar på mig en tidning som snabbt blir liggande i tidningshögen på hatthyllan. Dessutom kan du väl ringa oss om du har några frågor,tog emot en lapp med namn och nummer. Jag har ju så svårt att vara otrevlig och tacka nej. Men att ringa blir nog inte av.

MF 2009

Ja så va det åter dags för den årliga melodifestivalen eller vad vi nu skall kalla den i folkmun. Jag tappade nog helt begreppet då de började införa dessa delfinaler för att dra ut på eländet plus att få så många bidrag som möjligt på ett och samma program. Vem är individen som skall hålla i jippot då? enligt skvallerpressen så skall hon ha så mycket värk i kroppen att hon med nöd och näppe klarar av kvällen innan den ens har börjat.

Fett och Gott

Något som jag ibland kan få cravings för är just CRUMPETS tänk dig en kopp te och rostade crumpets lägg på en rejäl klick smör(obs) SMÖR och låt det smälta ned i hålen ah en rejäl kalori bomb men farligt gott.

Andreas

Det kunde jag ha anat då jag slog upp QX startsidan och ser till min stora besvikelse att Andreas Lundstedt har blivit vald till årets homo. Som årets homo skall man väl ha uträttat något speciellt eller har jag missat den punkten helt och hållet?
För att citera "Det Andreas gjorde betydde oerhört mycket för dem som i tysthet levt med sjukdomen och aldrig vågat berätta" står det i motiveringen.
Men jag kan inte läsa någonstans att han har ställt upp för dem som är Hiv plus eller gjort någonting för alla dessa som lever med sjukdomen.
Men dt är nog så att alla som röstade på denna gala bara har ögon för herr Lundstedt just för att han är sångare i Alcazar.

Gay galan

Oj vad intresant det vart nu när man skall rösta fram årets HOMO!
En stilla tanke som  flög i mitt huvud som jag inte kan få bort, vad har Andreas Lundstedt gjort för att förtjänas denna nominering?

Ja me visst ja  han kom ju ut som HIV positiv attans dåhur kunde jag glömma bort det!  men är han ensam om det då? Oh nej men han är ju känd och då måste vi tycka synd om honom. 

Han har även uttalat sig om att det har varit jobbigt att svara på en massa hiv frågor och att han inte vill ha det så, "bad luck hun"

 Nej min röst får han då inte.

RSS 2.0